Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 00:27 - Последното писмо на Ботев-"Да живее християнска Европа!"
Автор: genadi2000 Категория: Политика   
Прочетен: 12156 Коментари: 29 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Да живее християнска Европа!". Така завършва последното, предсмъртно писмо на Христо Ботев.

Източник:
http://bnsbsl.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/08/27/istinata-za-botev-ujas-za-anarho-bolshevishkata-gmesh.387015

Истината за Ботев – ужас за анархо-болшевишката гмеш

Престъпленията на комунистите срещу европейците и в частност българският народ са неизброими, но някои от тях са твърде тежки и предизвикват особено отвращение и гняв. В идеологичен план едно от най-големите престъпления на комунистите е “присвояването” на паметта на великият ни национален герой Христо Ботев и наглото изкривяване на неговия живот и дело, с цел да “докажат”, че той всъщност се е борел за комунистическата идея, а не толкова за свободна България. В днешни дни соц-партията явно счита, че не е толкова модерно и не се занимава така задълбочено с изтъкването на “комуниста” Ботев. Това упражнение за малоумници е окупирано от едно дребно и жалко отроче на комунягите-анархоциганите, някои от които подвизаващи се в санаториума за идиоти ФАБ. Безсрамните олигофрени си печатат знамена с лика на Ботев,вярвайки на идиотизма,че той като тях бил крайно-ляв. Да беше жив…щяха да разберат за мошенника Маркс ли тръгна да се бие той или за Свободна и Независима България.

 

Няма как да не вземем под внимание факта, че по времето, в което е живял Ботев, комунизма е бил само теоретичен, със спорадични кръвопролитни бунтове на подмамени от масонския лозунг “свобода,равенство,братство” сюрмаси. Т.е Ботев и останалите съвременници са виждали в комунизма само утопичната представа за равноправие в обществото. В последствие комунистите разкриват истинското си лице и вършат безброй престъпления и жестокости, като в над 90% от случите инспираторите и ръководителите са евреи, каквито са и болшевишките идеолози (Маркс,Енгелс,Троцки,Ленин). Наместо утопията за равноправие и човешки свободи, народите, които имат “щастието” да са под комунистическа власт получават робство и геноцид. Но това Ботев нямаше как да види, защото загина за националната кауза на България.

За идеологичните убеждения и вярата на Ботев можем да преценим от последният документ-произведение на Ботев (всъщност Ботйов) – писмото до капитана и пътниците на парахода “Радецки”. Ботев при всички положения е бил наясно,че вероятно това са последните му документирани слова и ще имат особена сила като завет към поколенията. Така че да прочетем и анализираме писмото:

Писмо до капитана и пътниците на парахода “Радецки”

“Господин капитан!

Господа пътници!

Имам чест да ви обявя, че в тоя параход се намират български въстаници, на които имам чест да бъда войвода.

С цената на нашия добитък и на нашите земеделски сечива, с цената на големи усилия и с пожертвуване на нашите блага, най-после с цената на всичко, що е най-скъпо на тоя свят (без знанието и въпреки преследванията на властите в страната, чийто неутралитет ние уважихме), ние си доставихме това, което ни беше необходимо, за да се притечем на помощ на нашите въстанали братя, които се сражават тъй храбро под българския лъв за свободата и независимостта на нашето скъпо Отечество — България.

Ние молим Господа пасажерите никак да не се безпокоят и да останат спокойни. Колкото за вас, Господин Капитане, аз имам тежката длъжност да ви поканя да поставите парахода на мое разположение до самото ни слизане, като в същото време ви заявявам, че и най-малкото ваше съпротивление ще ме постави в печалната необходимост да употребя сила и въпреки волята ми да си отмъстя за отвратителната случка върху парахода „Германия“ в Русчук през 1867.

И в единия, и в другия случай нашият глас за бой е следния:

 

Да живее България!

Да живее Франц Йосиф!

Да живее граф Андраши!

Да живее християнска Европа!”

Х. Ботйов

Ето как започва Ботев: “ Имам чест да ви обявя, че в тоя параход се намират български въстаници, на които имам чест да бъда войвода.” Ботев е повел български въстаници, няма интернационални намеци, има я само святата национална идея, а насреща са враговете-турци,башибозуци,черкези и мекерета. “С цената на нашия добитък и на нашите земеделски сечива, с цената на големи усилия и с пожертвуване на нашите блага, най-после с цената на всичко, що е най-скъпо на тоя свят ” - Тук войводата дава да се разбере, че той и четата му са направили огромна саможертва в името на най-скъпия идеал-свободата на отечеството “ние си доставихме това, което ни беше необходимо, за да се притечем на помощ на нашите въстанали братя, които се сражават тъй храбро под българския лъв за свободата и независимостта на нашето скъпо Отечество — България.” Войводата продължава-“Ние молим Господа пасажерите никак да не се безпокоят и да останат спокойни”- естествено, че могат да са спокойни, защото насреща им са високоморални борци за национална свобода, а не оскотели болшевики-кръвопийци, интересуващи се само от грабеж. Ботев се обръща към капитана – “Колкото за вас, Господин Капитане, аз имам тежката длъжност да ви поканя да поставите парахода на мое разположение до самото ни слизане, като в същото време ви заявявам, че и най-малкото ваше съпротивление ще ме постави в печалната необходимост да употребя сила и въпреки волята ми да си отмъстя за отвратителната случка върху парахода „Германия“ в Русчук през 1867.” – Ботев заявява, че е способен да отмъсти за отвратителната случка, визирайки убийството на Никола Войводов и Цвятко Павлович, извършено от турските заптиета на австрийски параход, с което не оставя съмнение, че той и четата му са продължители на святото дело и изявители на дълголетната борба на българският народ срещу турската власт и гнет, а не на някакви голословни леви утопии, каквито болшевишките изроди му приписват.

Но най-красноречив и недвосмислен е патетичният финал на Ботевото писмо-обръщение. Той окончателно разбива на пух и прах комунистическите лъжи и откровени идиотизми, които червените паразити бълват от времето на Благоев. Ето посланието на войводата:

“Да живее България!” Логично! Това е най-популярният националистически възглас и Ботев няма как да го пропусне; за него са чужди пролетарските идиотизми, още повече настроенията на анархоизпражненията, които неотдавна лепиха из София плакати, на които пишеше “Смърт за България”, до там стигнаха червеите, слуги на антинародни сили;

 

 

Да живее Франц Йосиф!

 

 

 

Да живее граф Андраши!

 

Ботев приветства австрийския император и граф Андраши – още нещо, което няма как да се впише в антимонархическите настроения на комунистите, внушени от масоните, които с кървави революции разрушиха европейските монархии;

 

 

“Да живее християнска Европа!”

 

На всички е известно, че комунистите, социалистите, анархистите са не само безродници, а и яростни атеисти, отричащи вярата в Бог. На комунистическото управление “дължим” безверието и атеизма на голяма част от българите, които днес живеят като зомбита, вярващи само в парите и личната изгода. Е,тук Ботев подчертава, че е вярващ православен християнин и вярва в Европа, основана на християнските ценности, а не в мултикултурния бълвоч, с който съвременната ционистка пропаганда ни залива.

Това писмо – обръщение, последни документирани слова на Христо Ботев, не оставя никакви съмнения в идеалите и принципите, които той е отстоявал, а именно-пламенен български национализъм и общоевропейска християнска солидарност. Но най-голямото доказателство е саможертвата и смъртта на Ботйов, пример за всички български националисти.
image
Гласувай:
11
01. biletche - Кво лош.о в атеизма
02.02.2011 01:37
Абе, като прочетох последното, не можах да не се изхиля. Кво лошо видя в отричането на религиите, които са не по-малко лоши от комунизма и т.н. А какво по-хубаво от това страната ти да е наистина свободна и да не трябва да се съобразяваш с общоприети религии и тем подобни лайна. В този ред на мисли какво те кара да говориш с такава злоба за анархистите? Тяхната идея не е ли хубава? Аз не искам да ме управляват идиоти, а народа е от идиоти и дали ше са Сидеровци, Бойковци, Сергейовци и всякакви такива боклуци, на мене ми е все тая. Аз не искам някой да ме управлява, аз не искам да има държава. Аз искам да съм напълно свободен. Това е утопия, но не е ли жалка история да се бориш за "свобода" и в същото време да пропагандираш нечие управление? Интересно ми е, не го казвам с цел заяждане и т.н. просто винаги съм се изумявал от празната злоба на хората към думата "анархия", която е също толкова омърсена колкото думата "национализъм" в последно време... защото масовия "националист" е пълен боклук с празна глава, който се води по акъла на Расатевци и подобни "величия", които бленуват за ред и власт, а дори не спазват елементарни закони като това да си карат моторетката с каска... някакси не разбирам идеята едни тупани да се борят с други, при положение, че и двете страни са преебани от трета страна, която сама по себе си е преебана от всичко... Не разбирам и защо всякви дивотии от типа на БНС изкривяват неща и ги тълкуват както им е удобно на тях (точно както комунистите правят) само и само да преекспонират и обърнат нещата все едно са сами срещу всички и т.н. Отговори от типа на "прочети малко и ше разбереш", "комунист!", всякакви обиди и тем подобни ше ги сметна за израз на безсилие пред елементарни конструктивни въпроси по отношение на написаното по-горе... а ако някой е безсилен да обясни каузата си, то за ква кауза говориме... На истина се надявам на адекватен отговор, благодаря. Гледни точки на чисто исторически неща не ме вълнуват особено, вълнува ме настоящето.
цитирай
2. mt46 - Ботев стои над...
02.02.2011 08:35
всякакви партии и религии! Той е символ на БЪЛГАРСКИЯ ДУХ!...
цитирай
3. boristodorov56 - И защо ще отделяме личността от нейната същност? По тази логика той е и над националността!
02.02.2011 09:38
mt46 написа:

Ботев стои над...
всякакви партии и религии! Той е символ на БЪЛГАРСКИЯ ДУХ!...

цитирай
4. анонимен - bags knock off chanel bags
27.01.2012 15:14
click to view <a href=http://www.knockoffchanelbags.com/knock-off-chanel-purses-ezp-5.html>chanel knock off purses</a> and get big save
цитирай
5. анонимен - bags chanel purses for cheap
29.01.2012 03:59
for <a href=http://www.cheap-chanel-bags.net/>cheap chanel bags</a> and get big save
цитирай
6. анонимен - handbag vintage chanel
03.02.2012 19:23
get cheap <a href=http://www.vintagechanelbags.net/> chanel vintage</a> and check coupon code available
цитирай
7. alexanderherzdorf - Много добра статия!
19.02.2012 00:15
Много добра статия!
цитирай
8. анонимен - payday loans online 674 12225
18.10.2012 02:06
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12673>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16091>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9625 payday loans online
цитирай
9. анонимен - buy viagra 424 10115
18.10.2012 04:03
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#12349>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#2338>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#19636 buy generic viagra
цитирай
10. анонимен - levitra online without prescription
20.10.2012 03:57
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#5885 - buy levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#6641>cheap generic levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#7629 online
цитирай
11. анонимен - generic cialis 328
20.10.2012 05:19
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#aobqf>cialis 40 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#faidu >cheap generic cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#wbflk cialis online without prescription
цитирай
12. анонимен - levitra online without prescription 1012
20.10.2012 23:36
<a href=http://orderlevitrahere.com/#xvntj>levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#kujcz >buy levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#whwiw buy generic levitra
цитирай
13. анонимен - kamagra soft 1026
21.10.2012 18:27
<a href=http://orderkamagranow.com/#kaujt>kamagra oral gel</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#ajfji >cheap kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#neupo kamagra jelly 100mg
цитирай
14. анонимен - buy viagra online 14653
22.10.2012 06:28
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#nfoyt>viagra 200 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#yqwxk >buy viagra online</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#omexy buy cheap viagra
цитирай
15. анонимен - buy cheap levitra
22.10.2012 17:37
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#6317>buy cheap levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#9152>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#5861 online
цитирай
16. анонимен - buy generic cialis 315 20073
23.10.2012 17:09
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#634>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#5387>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#3627 cialis online
цитирай
17. анонимен - payday loans 314 14875
23.10.2012 18:20
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#7608>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16153>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#16124 payday loans
цитирай
18. анонимен - buy kamagra online 13627
24.10.2012 05:12
<a href=http://kamagrastorehere.com/#vgxnd>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#ystcm >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#pdbgn buy kamagra online
цитирай
19. анонимен - viagra online 2345
24.10.2012 20:12
<a href=http://viagrastorehere.com/#iexqw>buy viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#cwgpz >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#nqvtd viagra online
цитирай
20. анонимен - cialis online 3737
25.10.2012 11:12
<a href=http://cialisstorehere.com/#zsyel>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#zmzsh >cheap cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#yvreh buy cialis
цитирай
21. анонимен - generic levitra 6014
25.10.2012 23:38
<a href=http://levitrastorehere.com/#thsef>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#mimzr >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#zlsyz buy levitra online
цитирай
22. анонимен - payday loans online 21300
27.10.2012 02:09
<a href=http://directlenderloanshere.com/#iskhb>direct lender payday loans</a> - <a href=http://directlenderloanshere.com/#cwbxd >payday loans online</a> , http://directlenderloanshere.com/#wkybs direct lender payday loans
цитирай
23. анонимен - payday loan 10918
27.10.2012 18:02
<a href=http://instantloanhere.com/#dujxa>instant payday loan</a> - <a href=http://instantloanhere.com/#tsvdn >payday loan</a> , http://instantloanhere.com/#qbiaz payday loan
цитирай
24. анонимен - payday loan online 10049
28.10.2012 17:41
<a href=http://badcreditloanhere.com/#oxgak>payday loan online</a> - <a href=http://badcreditloanhere.com/#yhoac >payday loan online</a> , http://badcreditloanhere.com/#gupxu bad credit payday loan
цитирай
25. анонимен - payday loans 19018
28.10.2012 19:57
<a href=http://fastcashloanshere.com/#zycxs>payday loans</a> - <a href=http://fastcashloanshere.com/#pnupg >advance payday loans</a> , http://fastcashloanshere.com/#ywfkb payday loans
цитирай
26. анонимен - payday loans 882 15590
29.10.2012 08:37
<a href=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#21080>payday loans online</a> - <a href=http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#19511>payday loans online</a> , http://paydayloansonlinenofaxusa.com/#10807 payday loans online
цитирай
27. анонимен - cialis without prescription 1529
30.10.2012 21:08
<a href=http://cheapgenericcialisnow.com/#tbtuq>cialis 20 mg</a> - <a href=http://cheapgenericcialisnow.com/#onskf >cheap cialis online</a> , http://cheapgenericcialisnow.com/#acyxj cheap generic cialis
цитирай
28. анонимен - viagra online without prescription 14163
31.10.2012 12:50
<a href=http://cheapgenericviagranow.com/#ybiwe>cheap generic viagra</a> - <a href=http://cheapgenericviagranow.com/#awxgq >cheap viagra</a> , http://cheapgenericviagranow.com/#mtljj buy generic viagra
цитирай
29. анонимен - buy levitra online 5197
03.11.2012 20:46
<a href=http://ordercheapgenericlevitrahere.com/#ilmvw>levitra online</a> - <a href=http://ordercheapgenericlevitrahere.com/#obkmq >generic levitra</a> , http://ordercheapgenericlevitrahere.com/#xlzwv cheap levitra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: genadi2000
Категория: Политика
Прочетен: 3067772
Постинги: 248
Коментари: 1991
Гласове: 814
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31