Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2010 02:30 - Що е това да си "Ляв"?
Автор: genadi2000 Категория: Политика   
Прочетен: 3192 Коментари: 4 Гласове:
3Още в Библията е казано:
“…защото десните пътища Господ наглежда, а левите са развалени…”

Ев. Мат. 25:31-46
31. А кога дойде Син Човеческий в славата Си, и всички свети Ангели с Него, тогава ще седне на престола на славата Си,
32. и ще се съберат пред Него всички народи; и ще отдели едни от други, както пастир отлъчва овци от кози;
33. и ще постави овците от дясната Си страна, а козите – от лявата.
34. Тогава Царят ще каже на ония, които са от ДЯСНАТА Му страна: дойдете вие, благословените на Отца Ми, наследете царството, приготвено вам от създание мира;
35. защото гладен бях, и Ми дадохте да ям; жаден бях, и Ме напоихте; странник бях, и Ме прибрахте;
36. гол бях, и Ме облякохте; болен бях, и Ме посетихте; в тъмница бях, и Ме споходихте.
37. Тогава праведниците ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, и нахранихме, или жаден, и напоихме?
38. Кога Те видяхме странник, и прибрахме, или гол, и облякохме?
39. Кога Те видяхме болен, или в тъмница, и Те споходихме?
40. А Царят ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото сте сторили това на едного от тия Мои най-малки братя, Мене сте го сторили.
41. Тогава ще каже и на ония, които са от ЛЯВА страна: идете от Мене, проклети, в огън вечний, приготвен за дявола и неговите ангели;
42. защото гладен бях, и не Ми дадохте да ям; жаден бях, и не Ме напоихте;
43. странник бях, и не Ме прибрахте; гол бях, и не Ме облякохте; болен и в тъмница, и не Ме споходихте.
44. Тогава и те ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, или жаден, или странник, или гол, или болен, или в тъмница, и не Ти послужихме?
45. Тогава ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото не сте сторили това на едного от тия най-малките, и Мене не сте го сторили.
46. И тия  ще отидат във вечна мъка, а праведниците – в живот вечен.

В “Написание за правата вяра” на Свети Кирил Философ :
„(Вярвам) и в един Св. Дух, Който изхожда само от Бога Отца и е богословен (т.е. нарича се Бог) и славен с Отца и Сина като съестествени и Който с Тях пребъдва… Така изповядвам аз своята вяра заедно с Методий, моя роден брат и най-близък помощник в Божията служба. В тази вяра се състои спасението и нея ние завещаваме на своите ученици, та вярвайки така, те да се спасят и в Страшния ден на Съда пак да ни я предадат (запазвайки я дотогава) истинна, неизменна и съвършена и да застанат ОТДЯСНО на Господа Иисуса Христа, нашия Истинен Бог, Комуто подобава слава през всички векове. Амин.”
………………………………………………………………………
И до ден днешен много родители изпадат в първичен ужас, ако детето им пише с лявата си ръка, и правят всичко възможно то да почне да пише "по нормалният начин", т.е. с дясната ръка.
В човешкото подсъзнание ЛЯВОТО винаги е било свързано с ненормалното, откаченото, деградацията, със злото. 
Не  случайно безбожници, атеисти, педерасти, наркомани, левичарски дегенерати, либерални идиоти, малоумните глупаци и всевъзможни престъпници изпитват влечение към ЛЯВОТО, към ЛЕВИТЕ идеи .

Те толкоз за левичарите. Левичар е обидна дума, с която нормалните хора /ДЕСНИТЕ/ наричат дегенератите, а те горките са толкова прости, че не могат да се усетят, и дори се радват идиотите, когато ги обиждаш с презрителното “Ляв”, “левичар”.

image
Ето го "Лявото" в български вариант: педерастия, комунизъм, простотия, мангалщина, чалга... Каквото и обидно название да ви хрумне докато гледате тия двама дегенерати, то ще е вярно.
Гласувай:
3
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Така е
05.10.2010 05:15
Така е, левичарите до един са педали. Изобщо, социалистическата идея, е педерастко- лумпенска идея!
цитирай
2. didslpole - Че къде видя ляво
05.10.2010 13:41
В България няма лява партия , а идиоти като теб обслужват интересите на олигархията. Но кой да чете историята. На времето за да оправдаят разгрома си във първата световна война, върхушката измисля вината на евреите и Хитлер, като противодействие на олевелите и озверели от глад народни маси. Същите , които направиха пари от войната, същите които сега в САЩ създадоха чаеното парти. Те искат война до победа, а всъщност ще напълнят гушите на производителите на оръжие. Със сигурност са десни тъпанари, чиито деца ще станат пушучно месо във войната до попеда. Ти и подобните ти изроди сте същите малоумници. Дори не знаете на кой господ служите, какви интереси обслужвате защото когато човек е изпълнен с омраза е като бичето на арената и лесно се литка.Крайно дясното винаги обслужва олигархията, защото отклонява вниманието от наистина важните въпроси, а това са въпроса за срастването на икономическата и политическа власт, за натрупаните незаконно милиони чрез корупция и кражба, кризата в здравеопазването, пенсионната система и т.н. Липсата на пряка демокрация, и т.н. и т.н. БСП не е лява партия тъпако, а партия на богаташите , на олигархията. Тя не е лява още когато взе властта след преврата на 9ІХ 1944, защото създаде един колективен експлоататор и капиталист-БКП, собственик на всичко в държавата и на самата държава, както е било по времето на първите турски султани. Срастването на икономическата , политическата и духовна власт е до степен на теокрация. Знаеш ли колко загинали има в кесоните при строителството на Дунав мост. Една лява партия и лявото претендират за грижа за човека, а се държаха като робовладелци, да не говорим че бяхме закрепостени чрез жителството. Ляво може да намериш само в Скандинавскиия социализъм, който опитоми донякъде капитализма, но днес е в отстъпление защото настъпва либералният банкерски капитализъм. Хал хабер си нямаш от процесите по света , но ревеш простотии като ранен рогач.Най-десен е капитализмът в Китай. Що не идеш там.
цитирай
3. анонимен - hm
07.10.2010 11:34
Абе Генади ти не беше ли сциентолог? Така четох в интернет.
цитирай
4. genadi2000 - ...........
08.10.2010 00:28
анонимен написа:
Абе Генади ти не беше ли сциентолог? Така четох в интернет.

Не, не съм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: genadi2000
Категория: Политика
Прочетен: 3067808
Постинги: 248
Коментари: 1991
Гласове: 814
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31